Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr z Bologni II.

22. 6. 2012 9:40
...

Dobre promysleny clanek, palec nahoru...jen mi tak prislo, zda by se nemelo v souvislosti s Bruseli psat misto korpokracie - koprokracie...

0 0
možnosti

hendrixx

22. 6. 2012 8:42
„socialistický ismus nejbližší čisté formě fašizmu“ ?! :-)))

Chápu, proč máte pod fotkou napsáno (s gramatickou chybou) „Lidská blbost to je oč tu běží“. Když je něco hrazený z operačních programů EU, tak to znamená, že 85% hradí EU a 15% ČR. Žádný fifty-fifty. O tom, jestli, co a kde se u nás z těchto peněz postaví, nerozhoduje Merkelová, ale čeští úředníci a zastupitelé. EU nám žádný peníze nebere, ale dáváme jí je dobrovolně, na základě našeho referendovýho rozhodnutí do ní vstoupit. A protože jsme v poměru s evropským průměrem rozvojová země, na těch dotacích každoročně dostaneme z EU-rozpočtu o dost miliard víc, než kolik, do něho odvádíme. Nepiště o věcech, o kterých víte houby a o kterých jste línej (nebo neschopnej) si cokoli zjistit.

2 0
možnosti

Mike.Jandys

22. 6. 2012 9:04
Re: „socialistický ismus nejbližší čisté formě fašizmu“ ?! :-)))

pane Hendrixxi ne vždy EU hradí 85% záleží na druhu projektu dotace se pohybují od 20 až 100% vypláceny jsou do 1 až 5ti let od realizace projektu. Takže než patřičný projekt dostane vyplaceny peníze je ze 100% financován investorem.

Dále možná že vy dáváte do EU peníze dobrovolně já ne. Mluvte laskavě jen za sebe.

A Paní Merklová ta má teď v plánu z nás udělat Euro federaci, opět se mě nikdo neptal.

Takže si klidně běžte popsat na obláčky s jednorožci .o)

3 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 970x
Jsem obchodník a to znamená být tou třetí stranou, která vede ke spokojenosti ty dvě další.


PS: jsem dislektik a disortografik takže komentáře ohledně pravopisu si nechte pro sebe. Karel Čapek byl taky nečitelnej dokud ho jeho žena neopravila .o)

Seznam rubrik