Diskuse

Já Pravičák!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

R^ "Kapitalismus není jen praktickým nástrojem k dosažení blahobytu člověka. Je jediným morálním společenským uspořádáním. Není dobrem jen pro zdravé, sebevědomé, racionální či bohaté lidi, je dobrem pro každého člověka, protože je odvozen z podstaty člověka jako volné bytosti se schopností rozumu. Každému otevírá možnost pro realizaci svého potenciálu, umožňuje člověku žít jako člověk." Levicovými se rodíme, ale pokud v dospělosti zůstaneme stáleí levicoví, tak se selhala výchova v rodinách a máme špatné vzděláváni. Na to nemusíme být všichni podnikately. "Člověk je sám sobě nejvyšším cílem a hodnotou, není nástrojem k cílům ostatních. Neobětuje se ostatním, ani nežije z obětování ostatních sobě. Žije z hodnot získaných vlastní prací nebo dobrovolnou směnou. Dosahování vlastního štěstí je nejvyšším morálním cílem člověka."

0 0
možnosti
JK

Trump se nějak nevyvedl, že, tak budeme jen bohapustě teoretizovat ;-D

1 0
možnosti
Foto

Prvním úkolem politika pravičáka je sehnat si dostatečnou voličskou základnu - hledat mezi podnikateli a živnostníky, kteří se dají spočítat na prstech jedné ruky, je cestou od nikud nikam. Doba si žádá novou pravici a nestyděl bych se oslovit všechny co pracují a přispívají do systému a to včetně těch, kteří pracují a přitom si musí chodit na úřad pro dávky, protože z jejich daní se musí green dealovat a/nebo mají vysoké náklady na nájem díky systému podpory bydlení.

2 0
možnosti
JK

Prvním úkolem politika pravičáka by měla být schopnost domluvit se s jinými pravičáky. Což nelze, protože jejich základním mentálním nastavením je převálcovat všechno co se namane ve svůj čistě osobní prospěch. Nejsou prostě schopni být týmovými hráči, mají všechno vystavené na osobním sobectví. Robejšek, Petr Mach, Klausmladší, to je všechno jak podle šablony. Posaďte je spolu ke stolu, řekněte jim "dohodněte se" a uvidíte ten mazec.

1 0
možnosti
ZH

;-D Urza není žádný pravičák, ale nefalšovaný čistokrevný utopista.

1 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 970x
Jsem obchodník a to znamená být tou třetí stranou, která vede ke spokojenosti ty dvě další.


PS: jsem dislektik a disortografik takže komentáře ohledně pravopisu si nechte pro sebe. Karel Čapek byl taky nečitelnej dokud ho jeho žena neopravila .o)

Seznam rubrik