Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oooo

18. 9. 2012 13:09
Propaganda obchodníků s jedy úspěšně probíhá

Jste vedle a blábolíte nejen jako dislektik, ale i jako discephalik. Jestli se někdo teď bojí, že k němu vtrhnou represivní orgány (možná i z EU), tak jsou to podvodníci, kteří ohrožují nejen zdraví lidí - ale i naše hospodářství - což vám, jako obchodníkovi bude asi bližší argument. Bohužel slovo obchodník u nás začíná být synonymem slova podvodník a teď už jde o život. Tak neprskej ty prodavači a buď vládě vděčný, že chrání zdraví všech.

2 0
možnosti
MJ

Mike.Jandys

18. 9. 2012 13:18
Re: Propaganda obchodníků s jedy úspěšně probíhá

Váš komentář mě okamžitě připomněl .o)

Internetový Troll z produkce CollegueHumor

http://www.youtube.com/watch?v=FMEe7JqBgvg

0 0
možnosti
T

Tajk

18. 9. 2012 12:51
.o)

je krásné pozorovat jak každý slyší jen to co chce slyšet .o)

Můj blog je primárně zaměřen na plíživé sevření EU které se odehrálo minulou středu v kontextu událostí které jsou běžnému občanovy bližší. A tak EU postupně zavádí vše co nechceme ale neuvědomujeme si to.

Gratuluji Vám jste také dostačně mediálně zpracováni aby jste tyto skutečnosti ignorovali.

0 0
možnosti
P

Petr-liska

18. 9. 2012 12:54
Re: .o)

Konkrétním argumentem asi ztrácet čas nebudete,že? Na obecné fráze bez konkrétní formy už je zde na blogu jiný expert-Matějka a Streit:-P[>-]

2 0
možnosti
P

Petr-liska

18. 9. 2012 12:51
Zkuste alespoň na chvíli vykročit ze své iluze.

Pokud je dostupnost alkoholu jednou z pilířů svobody,tak o ní určitě nepřícházíme.Nikdo vám nezakazuje pít pivo,víno,"měkké" destiláty apod.Dokonce si legálně můžete odvést pár hrušek do palírny,kde vám z toho vypálí pálenku,nebo si od sousedů Němců,Rakušáků,Poláků či Slováků můžete přivést dva kufry tvrdého.Až se vyřeší tahle kauza,budete vaše "svoboda" obohacena o nákup tvrdýho v obchoďáku. Diktatura a ztráta skutečné svobody spočívá v něčem jiném než týdne(ů) bez vodky z Lídlu.

2 0
možnosti
C

Cynyc_

18. 9. 2012 12:43
Dyslexie a dysortografie

zjevně nejsou hlavním autorovým problémem. Nicméně mu gratuluji k získání ceny Nejpitomější článek měsíce, což je v konkurenci pana Matějky a dalších husarský kousek.

8 0
možnosti
MM

malaloginka

18. 9. 2012 12:55
Re: Dyslexie a dysortografie

tak to bych tak nehodnotil. Prohibice je výsledek šlendriánu  některých úseků,.které tohle mají na starosti, honby za ziskema tak bych mohlpokračovat.

Jakmi-le se stát začne starat o mé zdraví, mám vždy obavy, že to není v zájmu mého zdraví, ale, že je zatím skrytý nějaký úmysl  jiný. Odhalit "velkou rybu" to je jistě správné, ale proč v tak velké míře tahle událost mohla až semdojít, je až k podivu a není mi jasné.Šlendrián.

0 0
možnosti
PV

agent654321@seznam.cz

18. 9. 2012 12:42
Když nevíte co je prohibice, proč o tom píšete?

Obvykle se prohibicí myslí absolutní zákaz produkce a distribuce alkoholu v rámci boje proti alkoholismu či z bezpečnostních, náboženských nebo jiných důvodů. Tolik Wikipedie. To co je u nás nyní, je omezení prodeje určitých druhů alkoholu. Až se dostanou na trh vajíčka se salmonelou, bude omezen prodej vajec. Budete v tom případě také mluvit o prohibici?

9 0
možnosti
JN

Neplacený diskutér

18. 9. 2012 12:47
Re: Když nevíte co je prohibice, proč o tom píšete?

Obsah převyšuje formu, brblat o názvosloví při takto vážném tématu je znakem určitého ignorantství.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 970x
Jsem obchodník a to znamená být tou třetí stranou, která vede ke spokojenosti ty dvě další.


PS: jsem dislektik a disortografik takže komentáře ohledně pravopisu si nechte pro sebe. Karel Čapek byl taky nečitelnej dokud ho jeho žena neopravila .o)

Seznam rubrik